Trots att vi inte är medlemmar hos  MCHK, så fick vi låna 5 meter av deras monter för vår utställning. Det uppfattar vi som ett erkännande av vår förening och att vi behöver synas och sprida den kunskap och erfarenhet Mc-polisveteranerna står för. Ett stort TACK!

Föreningen äger inga egna polismotorcyklar, utan vi lånade två mc och två polisdockor från polismuseet, som kompletterades med filmvisningar från polisens förarutbildningar.

Den ena mc:n var en Triumph 110, således den första mc:n som statspolisen köpte in 1954 och den andra mc:n var en BMW R80, från 1984 och vinterutrustad med skidor. Dockorna var klädda med uniformer som använts tillsammans med de två motorcyklarna.

Uppdukningen av utställningen skedde på onsdagen före mässan och det fungerade bra utan några besvärande köer. Kontaktperson fanns på plats. Perfekt!

Under de fyra mässdagarna betjänades vår monter av minst två medlemmar. Att vara två är ett minimum för service vid montern och för att lösa varandra vid pausar m.m. Under lördagen, då den stora anstormningen av publik sker, behöver man vara fler.

Det var ett stort intresse från många besökare, både på de två motorcyklarna och den verksamhet polisen bedriver på två hjul, samt filmvisningen.

Även evakueringen på söndagskvällen fungerade bra och smärtfritt. Sammantaget måste vi vara jättenöjda med att få profilera vår förening och den support vi ger till polismuseet, med föresatsen att försöka hålla alla museifordonen rullande och trafiksäkra.